JAANA PELKONEN Tolkun ihminen

Kaikki blogit puheenaiheesta Rekisteröinti

Vastuu kissoista

4.10 vietetään kansainvälistä eläinten päivää. Eläimen – toisen elävän elämän – arvostus ei kuitenkaan ole vielä sillä tasolla, millä sen tulisi olla. Lainsäädännössämme eläin edelleen rinnastetaan tavaraan. Yhteiskuntamme ”eläin on tavara” –ajatus näkyy kertakäyttökulttuurina ja yhä julmempina eläinrääkkäystapauksina. Lisäksi pentutehtailu on koko ajan kasvava valtava bisnes. Epäselvistä olosuhteista tulevia pentuja kaupataan Suomessa jatkuvasti. Sairaan halpa pentu on kuitenkin usein kaikkea muuta kuin terve.

Uskontokunnalla henkilörekisteri Suomessa

Jos haluat rajat kiinni ja maahanmuuttajat pois, kerro heille, että jopa kaksi kolmannesta suomalaisista on yhdessä ja samassa henkilötietojen keräysrekisterissä.

Kerro maahanmuuttajille, passilla tai ilman, että Suomessa on hyvin tiukka tietosuojalaki. Ihmisten nimien, osoitteiden, syntymäaikojen, sormenjälkien, perhetaustojen tai minkään muunkaan perusteella Suomessa ei saa koota nimilistoja tai mitään muutakaan kansallista rekisteriä. Suomessa yksityistietoja varjellaan tarkasti.

REKISTERIT, TILASTOINTI JA ETUOIKEUDET

 

Täällä nyt on itketty kuinka pahaa on rekisteröinti mutta ei haluta myöntää että rekisteröintiä ja tilastointia on Suomessa käytetty aina eroittamaan ruotsinkieliset suomalaisista ja tällä myöntämään heille etuoikeuksia joita mikään sivistysvaltio ei koskaan hyväksyisi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä