JAANA PELKONEN Tolkun ihminen

Kaikki blogit puheenaiheesta WinCapita

Ilkka Pitkäsen haastattelu Järviradiossa

Alla on melkein suora lainaus Ilkka Pitkäsen haastattelusta Järviradiossa. Se tehtiin välittömästi Jyväskylässä 22.8. olleen luentotilaisuuden jälkeen. 

Kuuntele http://www.jarviradio.fi/juttuarkisto/197-150822win

 

Suomen suurimmasta pyramidihuijauksesta epäiltyä Wincapitan jäsenistöä oli koolla lauantaina Jyväskylässä. Oikeustieteen lisensiaatti Ilkka Pitkänen  kertoili vallitsevasta tilanteesta. Lähinnä viranomaisten toiminnan lainmukaisuudesta oli puhetta.Pitkänen kertoi luennossaan kieltokanteesta, eurooppaoikeudesta jne.

WinCapita-syyttämättäjätetyille miespääoperoijille suuret koppikorvaukset!

Syyttäjä Mika Appelsin ei vetänyt klubin kahta miespäätekijää v. 2011 WinCapita-pääoikeudenkäyntiin. Teko oli niin härski ja hätkähdyttävä, että jopa lakialan ammattilaiset alkoivat puhua, että heidän kohdallaan olisi kyse syytesuojasta –  niin klubien toisella perustajalla kuin klubissa hänen jälkeensä sähköisen kauppapaikan järjestäneellä Hannu Kailajärven miessukulaisellakin oletetaan olevan. Kumpikin oli kaikkien klubien toiminnassa alusta loppuun vv.

WinClubin tiedote syksyllä 2007

WINCLUB

Lehdistötiedote 27.9.2007


"Hyvät vastaanottajat

Viitaten WinClubista julkisuudessa käytyyn keskusteluun toteamme, että on tullut aika avata toimintamme rakennetta yksipuolisen ja väärinkäsityksiin perustuvan uutisoinnin oikaisemiseksi. Toiminnan yksityisyydestä johtuen tiedottamisemme on keskittynyt jäsenkuntamme informoimiseen.

JATKUMO GIICLUB, WINCLUB, WINCAPITA KAHDEN EI-SYYTETYN MIESPÄÄTEKIJÄN OSALTA

Ennen kuin jatkan KRP:n eriarvoisesta esitutkinnasta minua on pyydetty informoimaan blogeissani, että ei-yhdenvertaisuus  on saanut myös klubilaiset liikkeelle. Tämä asia kun koskettaa tuhansia suomalaisia! Syyttämättäjättämispäätöksen saaneet klubin päähaaran kaksi miespäätekijää on otettu jo useissa klubilaisten oikeudenkäynneissä ja vastineissa esiin.

 

KPR:n ei-yhdenvertainen, ei-tasa-arvoinen ja ammattitaidoton esitutkinta, osa 3

OULUN KRP:N AMMATTITAIDOTTOMUUS TUTKIA ERIKOISOSAAMISTA VAATIVAA CASE WINCAPITAA, VAI OLIKO SE ENEMMÄNKIN VALTION TULOSJOHTAMISTA = RAHAA VALTION PUSSIIN JA VIRKAMIESTEN TYÖLLISTÄMISTÄ

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä