JAANA PELKONEN Tolkun ihminen

Kaikki blogit puheenaiheesta Epäonnistuminen

Obamacare Lähi-Idässä

 

Clintonin kampanjajohtohenkilö on Saudi. Hänen äitinsä on Saudi ääri-Islamisti.

Obama- Clinton aiheuttivat massiivisen operaation yrittäessään Saudien avulla saada Syyriaan , Libyaan ja Irakiin uuden Saudi-USA myötämielisen hallinnon. "Demokratian"." ÖLJY" Muitakin arabivaltioita sai osansa Pohjois-Afrikassa.

Myös Ukrainassa CIA on tehnyt operaatioitaan. Turkista en ole varma, mutta syytöksiä on ilmassa.

Menestyjät ovat mokanneet pahimmin (ja juuri siksi heistä tuli menestyneitä)

Usein menestymisestä puhutaan lähinnä elämämme aikana hankittuna saavutuksena. On kuitenkin hyvä huomata, että menestys on ominaisuuksiltaan enemmänkin samankaltainen kuin onnellisuus ja onni. Onnellisuus on tietyllä tavalla vallitseva olotila, joka aiheutuu useasta, peräkkäisestä onnen hetkestä. Eli toisin sanoen, jotta voit olla menestynyt elämässäsi, täytyy sinun kokea useita pienempiä menestyksiä. Näitä ovat esimerkiksi arvostuksen saaminen ja tunnustukset, yleneminen, palkankorotukset ja tavoitteiden saavuttamiset.

Diplomatia

 

Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi. Emme voi sulkea rajojamme vaan meidän on työskenteltävä tarmokkaasti kriisien lopettamiseksi.

Rakkauden vastakohta ei ole viha, vaan pelko ja pelosta sikiää vihaa. Ehkäpä pelolle on luonteenomaista Venäläisen kirjailjan Aleksander Puskinin ( 1799-1873) ajatus: "Ah, ei minua ole vaikea pettää, olen iloinen, että minua petetään".

kalliiksituli.com

Tieto voittaa eli suomalaisten julkisten it-hankkeiden surullinen tarine (Image 29.12.2015) - esimerkkitapaus oli yli 600 000 euron projekti (yli puolet liikaa), joka oli aikataulusta myöhässä (vuosia), ja lopulta kyykkäsi kriittisenä hetkenä.

Ojennus ja tarmo

Toimi Kankaanniemen seksiviestikohu on tässä vaiheessa "vanha uutinen". (Vanhinen?) Ajattelin kuitenkin palata siihen rakentavassa mielessä. Sillä vaikka Kankaanniemen Toiminnasta ei pitäisikään on hän kuitenkin mielestäni tehnyt sen jälkikäsittelyssä jotain oleellista oikeinkin. Ja tämän demonstroiminen voi toimia hyvänä esimerkkinä meille kaikille.

Aloitan kuitenkin epäonnistumisen kautta.

Koskaan ei ole liian myöhäistä

Henry Fordin väitetään sanoneen: ”Älkää nuoret liikaa säästäkö, itsekään en säästänyt dollariakaan ennen kuin täytin 40”. Jos väite pitää paikkansa, Henry Ford ehti elämässään säästää 43 vuotta, sillä hän oli kuollessaan kahdeksankymmentäkolmevuotias.

Kymmenen vuotta sitten 30-vuotias britti Steve Way oli yli satakiloinen, tupakkaa polttava ja pubissa illat istuva kehäraakki. Noin kuukausi sitten nyt 40 vuotta täyttänyt urheilija Steve Way juoksi kansainyhteisön kisassa maratonin aikaan 2.15.16. Tällä ajalla hän oli kisan kymmenes ja toiseksi paras eurooppalainen.

Kataisen arvostelu "alhaista ja sopimatonta"?

Kirjoitin eilen, että "Kataisen ministeri- ja pääministerikauden lopputulema on miinusmerkkinen. Siksi Katainen ja kumppanit ovat jättäneet tapittoman veneen."

Arvioni johdosta "Kataisen paras poikakaveri" ja nykyisessä A. Stubbin hallituksessa pääministerin ykkösavustajana toimiva Juho Romakkaniemi poltti hihansa. Hän vastasi nimittäin näin: "Sinä se jaksat syyttää Kataista koko Eurooppaa vuosia koetelleen taantuman seurauksista Suomeen. Alhaista ja sopimatonta."

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä